Změny v Kvídových cestách za pokladem

23. 9. 2019 -  Kvídovy hry

Cestovatelé, pozor - u některých našich cest za pokladem došlo k aktualizaci tras a umístění stanovišť. Na našich stránkách si můžete stáhnout novou verzi každé upravené Cesty za pokladem!

Cesty za pokladem udržují naši brigádnici, a to pravidelně, alespoň 1x týdně. Procházejí celou trasu, sledují, zda jsou krabičky uschované na správných místech, jestli některá nechybí, zda fungují razítka a doplňují poklady.

Na základě jejich poznatků jsme vzhledem k pravidelným ztrátám na stanovištích nebo vzhledem ke změně přírodních podmínek upravili čtyři z našich cest za pokladem.

Které Cesty za pokladem se změnily?

K úpravám v září došlo u těchto Kvídových cest za pokladem:

Pokud máte zakoupenou tištěnou verzi některé z uvedených cest, stačí na našich stránkách u dané cesty zadat speciální kód, který je součástí tištěné verze, k dispozici budete mít PDF s aktuálními úpravami trasy. 

Pokud jste si zakoupili elektronickou verzi cesty za pokladem, obdržíte e-mailem link ke stažení nové aktualizované verze. V případě, že jste registrováni na e-shopu Albi, objeví se aktualizovaná verze ve vaší knihovně v uživatelské zóně. 

Tak hurá stahovat aktualizace a rychle na výlet, dokud to jde. Naše cesty za pokladem jsou otevřeny a udržovány do 31. října!

Text: Kvído  Foto: Unsplash